Fredag 15:00

Bensträckare vid Victoriafallen

Belönings- & incentiveresor med Edge

Motivera era medarbetare eller försäljare att uppnå ett högt uppsatt mål med en belöningsresa. På spännande resmål med coola upplevelser, stärks befintliga relationer och nya växer fram. Vi hjälper ser till så att alla moment i resan blir till en minnesvärd upplevelse; från boende, måltider till transporten.
Under en incentiveresa är upplevelserna allt!  Lägg in ett överraskningsmoment, som en motorcykeltransfer till kvällens middag och ibland är det så enkelt som att just vid rätt tillfälle, bjuda på den där koppen kaffe.
Kombinera incentiveresan med intressanta studiebesök och kursupplägg med upplevelser som lämnar minnen för livet.

Vi har tagit med våra kunder på en sundowner (drink i solnedgången) på Taffelbergets topp i Kapstaden, lärt oss dansa salsa och rulla cigarrer i Havanna och åkt fartfyllda RIB-båtar med picknick på obebodda sandstränder vid Atens Riviera.

Vilka mål tar er till er nästa incentiveresa?

Utvalda incentive-destinationer

För mer inspiration, se gärna våra destinationsförslag under Konferensresor och Upplevelser med Edge. Sugen på något helt annat? Alla våra resor skräddarsys efter våra kunders önskemål och behov. Kontakta oss gärna och berätta vad ni är ute efter.

Inspireras av tidigare kund case

Belöningsresa

Återhämtning i fokus på slott i Frankrike

Ett gäng musikproducenter ville göra en resa för att fira en lyckad produktlansering efter en hektisk arbetsperiod. Då de hade jobbat mycket den senaste perioden ville kunden att fokus skulle vara på avkoppling, kombinerat med roliga aktiviteter och fest. Vi hittade ett slott i Normandie, Frankrike, som vi abonnerade exklusivt till kunden. På slottet ingick allt från öppen bar med cocktails & champagne, läckra gourmetmåltider och fest på kvällarna. Under dagarna kunde gruppen mingla och umgås med varandra vid slottets pool, spela sällskaps-spel, boule, tennis, pilbågsskytte eller bara koppla av i en hängmatta. En eftermiddag fick deltagarna utmana varandra i ett rally, i små franska vintage-bilar, i Normandies vackra omgivningar, med böljande kullar och pittoreska byar.

Jubileumsresa

Fokus på äventyrliga och sportiga aktiviteter

Ett företag ville fira sitt 20:års jubileum med att resa iväg hela företaget till ett resmål som kunde erbjuda allt från sportiga aktiviteter, genuina upplevelser och ett boende som erbjöd avskildhet och avkoppling. Företaget fastnade för Atens Riviera där deltagarana fick göra SUP och kajakpaddling, RIB-båtsturer och volleybollturnering på stranden. Avslutningsvis besökte vi antikens huvudstad Aten en dag. Här upptäckte vi stan till fots och med cykel, och avslutade med en middag på en takterrass med utsikt över Akropolis.

Vinstresa för säljarna

Fokus på häftiga upplevelser

En byrå sökte efter två incentiveresor för två olika säljteam. Det enda säljteamet kunde vinna en resa till New York och det andra teamet kunde vinna en resa till Los Angeles. Båda resorna bjöd på läckra upplevelser med coola hotell, middagar med livemusik och underhållning, drink på takterrasser och en och annan flygtur med helikopter över stadens skyline.

Vi ser fram emot att hjälpa er

Vill ni ha hjälp med ett arrangemang med Edge?

Fyll dina uppgifter här intill eller maila till info@edge.se, det går självklart även bra att ringa oss på tel. 010-525 22 00.

Ja tack, jag vill gärna bli kontaktad