Skräddarsydda upplevelser i
Schweiz

Därför väljer du Schweiz för konferensen

Kombinera Atens puls med strandhäng vid Medelhavets turkosa stränder. Till Aten går det flera direktflyg från hela Skandinavien och till kustorterna är det knappa 30 minuters transfer från flygplatsen.

Välj att bo i den charmiga kustorten Vouliagmeni som kan jämföras lite med Puerto Banus i Marbella. Här ligger lyxyachterna på rad och längs strandpromenaden finns både mysiga tavernor och Michellinkrogar, alla har de en sak gemensamt; fantastiska solnedgångar över Medelhavet.

För företagsgrupper som vill bo lite mer avskilt för att hålla samman grupper, finns flera läckra resorts som ligger omgiven av fantastisk natur, strand och med utsikt över havet. 

Samla kollegorna för strandhäng på beach clubs med volleybollturnering, paddla kajak eller SUP, besök Aten över dagen och avsluta med en middag på en takterrass med utsikt över ett upplyst Akropolis. Välj mellan att chartra RIB-båtar, segelbåt, katamaran eller yacht för en dag till havs som kombineras med picknick på en öde ö.

Upplevelser med Edge

Här presenterar vi ett urval av några av våra populäraste upplevelser som vi arrangerar för företagsgrupper i Schweiz. Intresserad av något helt annat? Vi har bred erfarenhet av att arrangera gruppresor för företag till Schweiz. Kontakta oss gärna och berätta om Era önskemål.

Middag MED UTSIKT

I Aten finns flera restauranger med coola takterrasser med utsikt över Akropolis, som vackert lyses upp om kvällen. Välj mellan en modern och trendig restaurang eller kanske ni föredrar en mer klassisk elegant middag?

BESÖK PÅ EKO-FARM

Vi besöker en lite charmig ekologisk gård. På gården bor getter, kycklingar och åsnan Billy som bidrar till den pittoreska och genuina atmosfären. Lunchen eller middagen serveras under tak utomhus. Då vi har gården helt för oss själva finns möjlighet att hyra in ett liveband.

Häng på beach club

Samla kollegorna för en härlig dag på stranden. Vi abonnerar solsängar & parasoller, bjuder på goda drinkar och mat. För den sportiga gruppen styr vi upp en utmanande beach-volleyboll match.

kryssning

Vi abonnerar en båt som tar oss ut på en seglats längs Atens kust. Ombord serveras goda grekiska rätter och kalla drycker. Njut av dopp i det kristallklara havet och solens värmande strålar på däck. Vill ni sätta extra feststämning så hyr vi in en DJ som spelar sköna låtar i solnedgången.

RIB-Äventyr

Njut av en fartfylld tur längs Atens Riviera, där vi gör stopp vid vikar och stränder för svalkande dopp. Turen avslutas med en läcker picknicklunch som dukas upp vid en sandstrand på en obebodd ö. 

Förfrågan grupp & konferens till ATEN

Jag tar gärna emot mer information och offert för en företagsresa till Schweiz.

Vill du istället skicka ett mail så är vår mailadress info@edge.se och vill du hellre prata med oss på telefon så är telefonnumret 010-525 22 00.

Arrangemang med Edge

Offert
Du bestämmer själv hur du vill bli kontaktad. Offerten är kostnadsfri och skräddarsys efter Ert företags önskemål och behov.

Projektledare
En dedikerad och kunnig projektledare finns tillgänglig för Er under hela resans gång från: planering, genomförande och hemkomst av resan.

Samarbetspartners
Vi använder oss endast av seriösa leverantörer och samarbetspartners. Vi jobbar endast med destinationer som vi har god kunskap och kännedom om.

Effektiva onlineverktyg
Med våra effektiva onlineverktyg för deltagarhantering, utskick och onlineprogram förenklar och underlättar vi både planering och genomförandet av resan.

Reseledare med på plats
Med under resans gång finns alltid er reseledare som roddar med allt det praktiska, reder ut oförutsedda händelser och ser till att resan blir som ni tänkt er.

Tryggad paketresa

Er resa är skyddad och tryggad genom garantier ställda till kammarkollegiet.

Att ta sig till Schweiz

Tåg
Nattåg till Hamburg via Köpenhamn. Vidare tågresa med byte i Göttinger och Basel. Tar drygt ett dygn från Stockholm.

Direktflyg
Direktflyg till Genève och Zurich i Schweiz finns från Stockholm och Köpenhamn. Flyg med mellanlandning går att lösa från de flesta av Sveriges orter till Schweiz.

Är ni en större företagsgrupp på ca 100 personer och uppåt, kan vi hjälpa Er att privatchartra Ert egna flyg, som avgår direkt från er närmaste avrese-ort till Genève eller Zurich.

Transfertider
Ca en timmes transfer, beroende på val av hotell och boende-ort. Möjlighet finns att förlägga transfersträckan med panoramatåg genom Alperna

Hotell och boende i Schweiz
I de Schweiziska alpbyarna finns gott om hotell och resorts för konferensgrupper. Passar företagsgrupper vill bo avskilt på en mindre ort för att hålla samman gruppen. 

Vi ser fram emot att hjälpa er

Vill ni ha hjälp med ett arrangemang med Edge?

Fyll dina uppgifter här intill eller maila till info@edge.se, det går självklart även bra att ringa oss på tel. 010-525 22 00.

Ja tack, jag vill gärna bli kontaktad