fredag 23:59

Samling för Norrskensafari

Magnifika möten & upplevelser

Det kanske gäller en kortare resa i Europa, eller en långresa över Atlanten. Det kanske är dags att uppleva Sveriges fantastiska natur, eller Islands gejsrar. Är Ni en ledningsgrupp på åtta personer, eller vill arrangera en gemensam resa för hela bolagskoncernen på 400 personer?
Oavsett om Ni vet vad ni är ute efter, eller behöver lite hjälp på traven med idéer till Er nästa resa så finns vi här för att hjälpa Er. Vi lägger stor vikt vid att ha en personlig kontakt med våra kunder och det är viktigt att du känner dig trygg med att varje liten detalj är planerad och varje behov tillgodosett. Vi är övertygade att det är mötena mellan människor och upplevelserna vi har tillsammans som skapar en resa Edge.

Utvalda destinationer med Edge

Sugen på något helt annat? Alla våra resor skräddarsys efter våra kunders önskemål och behov. Kontakta oss gärna och berätta vad ni är ute efter.

Inspiration

Vi hjälper er att skräddarsy ett program och anpassar boende, restauranger och aktiviteter som svetsar samman ert team.

Välkommen till vår fantastiska värld

Grupp- och konferensresor med Edge

Vi har lång erfarenhet av att arrangera grupp och konferensresor båda inom och utanför Sveriges gränser. Vi älskar att nosa upp nya boenden som kan erbjuda något alldeles extra och sen förmedla det till våra kunder. Oavsett om ni är ute efter ett traditionellt kursarrangemang, konferensresa eller en incentiveresa med fokus på sensationella aktiviteter, så kommer vi att hjälpa er på absolut bästa sätt. Vi har ett stort och brett upparbetat kontaktnät med kunniga guider, läckra boende-alternativ och coola aktivitetsleverantörer.

Tidigare case

Franska alperna för både mindre & större grupper

Ett av våra favoritresmål som vi ofta återkommer till är Franska alperna under vår- & höstsäsong. Då bjuder alperna på fantastiska vyer över  turkosa alpsjöar och pittoreska medeltidsstäder. Här står naturupplevelserna i fokus och det finns utmärkta boende-alternativ, för både den mindre och större gruppen.

Resmålet är lika uppskattat av grupper som består av endast 10 personer upp till större grupper på ca 150 personer. Då boende på en mindre ort möjliggör att gruppen kan hållas samman, samtidigt som det finns flera charmiga barer och caféer att spontant träffas upp på. Kontakta oss gärna så berättar vi gärna mer om varför Franska alperna ligger oss så varmt om hjärtat!

Vi ser fram emot att hjälpa er

Vill ni ha hjälp med ett arrangemang med Edge?

Fyll dina uppgifter här intill eller maila till info@edge.se, det går självklart även bra att ringa oss på tel. 010-525 22 00.

Ja tack, jag vill gärna bli kontaktad