ONSdag 10:00

Planeringsmöte
på slottet

Vad vi erbjuder

Varför Edge Möten & Upplevelser

Vi riktar oss till företag i Sverige som hyser stor omtanke för sin personal och dess välmående. Våra kunder värdesätter att deras grupp- och företagsresor genomförs med fokus på kvalitet; före, under och efter resan. Vårt mål och vision är att alltid leverera en företagsresa med Edge.

Vi hjälper företag att koppla samman upplevelser med företagets hållbarhetsarbete och mål. Medarbetarna får på plats uppleva och vara med att bidra till att hållbarhetsmålen efterlevs. På så vis får resan ett ännu större mervärde för både företaget och medarbetare.

Hållbara företagsresor

Våra hållbarhetspaket anpassas efter Ert företags CSR-strategi och resmålens förutsättningar. Vi anlitar föreläsare, gör studiebesök på intressanta organisationer och företag. Genom praktiskt arbete kan medarbetare göra positiva avtryck på resmålets klimat och samhälle.

Trygghet

Ni får en skyddad paketresa som är tryggad genom att vi ställer statliga garantier till kammarkollegiet. Vi samarbetar endast med seriösa leverantörer och partners, i länder där våra projektledare har god kunskap om regionen. På plats hjälper våra duktiga reseledare (välj mellan svensktalande eller engelskspråkig) att säkerställa så att Er resa blir precis som ni tänkt Er.

Boende med Edge

Boende väljs ut med omsorg och vi tror att lyx inte bara är ett 5* hotell, utan kan lika gärna vara ett ensligt stugboende utan el, som skapar en helt unik upplevelse i vårt moderna samhälle. Men självklart så älskar vi även läckra hotell, där vi ser att service, komfort och diskretion skapar upplevelser med Edge.

Effektiva onlineverktyg

Vi är specialiserade på gruppresor med alla dess unika utmaningar och krav. Vi vet vad som krävs för att allt ska fungera så smidigt som möjligt kring planering, hantering och genomförandet av en gruppresa. Med våra effektiva onlineverktyg för deltagarhantering, utskick och onlineprogram förenklar och underlättar vi både planering och genomförandet av resan.

Vi kan gruppresor

Vi som jobbar på Edge har lång och gedigen erfarenhet med att arrangera grupp & konferensresor, både inom och utanför landets gränser. Vi reser kontinuerligt för att kvalitetssäkra våra destinationer och samarbetspartners. Det innebär att Ni kan känna Er trygga med att er resa kommer att skötas professionellt.

En del av EW Travel & Events AB

Edge är tillsammans med Europaweekend, Nordic Conference och La France DMC en del av resegruppen EW Travel & Events. Tillsammans utgör vi ett stark team som förenas i vår passion för möten & upplevelser, både utomlands och i Sverige.

Europaweekend – specialister på grupp- & konferensresor inom Europa till förmånliga priser. Hemsida: www.europaweekend.se

Nordic Conference – specialister på konferensresor inom Sverige och de nordiska länderna. Hemsida: www.nordicconference.se

La France DMC – vår partner i Frankrike. Specialist på skräddarsydda arrangemang i Frankrike och Monaco. Hemsida: www. lafrancedmc.se

Kontakta oss

Fyll dina uppgifter här intill eller maila till info@edge.se, det går självklart även bra att ringa oss på tel. 010-525 22 00.

Ja tack, jag vill gärna bli kontaktad