Tisdag 11:00

Feedbacksamtal ovan molnen

Upplevelser med Edge

Är ni ett företag som är ute efter något utöver det vanliga? Vad sägs om att samla hela företagets koncern och ta över en alp-by en helg? Stadens torg blir skådeplats för välkomstmiddagen och borgmästaren välkomnar oss genom att lämna över stadens nyckel. Eller är ni ett företag som vill bo avskilt för att hålla samman gruppen?

Vi har hjälpt företagsgrupper att abonnera villor, lantgårdar, hela hotell och slott med exklusivitet. Med hela stället för er själva får ni full diskretion och en djupare sammanhållning i gruppen.

Vad andas inte mer fart och fläkt än att stå vid första parkett och se formell 1 bilar swisha förbi? Stå på hotell Café de Paris balkong under F1 i Monaco eller kombinera upplevelser i öknen med F1 racet i Abu Dhabi. Vi har hjälpt våra kunder med arrangemang och biljetter till fotbollsmatcher i England, Italien och Spanien. Även den mindre sportintresserade resenären har svårt att motstå den positiva energi som skapas under ett större sportevenemang. Genom glädjen och euforin som en sportresa bjuder på skapas minnen som bygger gemenskap och stärker er företagskultur.

Hos oss finns inga standardupplägg. Berätta för oss vad just Ni är ute efter?

Utvalda upplevelse-arrangemang med Edge

Sugen på något helt annat? Alla våra resor skräddarsys efter våra kunders önskemål och behov. Kontakta oss gärna och berätta vad ni är ute efter.

Inspireras av tidigare kund case

Vi hjälper er att skräddarsy ett program och anpassar boende, restauranger och aktiviteter som svetsar samman ert team.

Upplevelser med fransk lyx

Lyxig slottskonferens med extra allt

Ett företag ville göra höstens konferens till något utöver det vanliga. Under en tre dagars vistelse spenderade deltagarna på ett abonnerat slott utanför Paris. På slottet varvades företagsmöten och workshops med aktiviteter så som matlagningskurs, boule och lerduveskytte. En eftermiddag och kväll spenderades inne i Paris med besök på Louvren och middag på ett klassiskt fransk brasseri uppe i Montmartre. På slottet njöt deltagarna av vällagade måltider med råvaror från de närliggande gårdarna. Tid fanns även för återhämtning och vila i de ombonade och läckra privata slotts-sovrummen.

Karibien & upplevelser i världsklass

Miami med Karibienkryssning för ett tandläkarföretag

En tandläkarklinik ville ta med sig alla sina anställda med respektive på en kombinerad företags- och semesterresa på en Karibienkryssning. Fokus under resan låg till 100% på upplevelser med Edge. Kristallklart blått hav, vita sandstränder, ett par påkostade dagar vid Miami Beach, kombinerat med boende i rymliga balkonghytter med havsutsikt till samtliga deltagare. Ombord på fartyget njöts det av 5-rätters middagar, SPA-behandlingar och återhämtningstid med en bok i skuggan vid fartygets pool. Vi arrangerade privata utflykter med kunniga guider på de olika öarna som kryssningsfartyget lades till vid. Deltagarna fick bl.a. uppleva en klassisk tågresa genom St Kitts tropiska landskap, katamarankryssning längs St Lucias vackra kuststräcka med dess karaktäristiska sockertoppsformade berg, paddla kajak och snorklingsturer i det turkosa och kristallklara Karibiska havet.

Katalonien med fotboll och konferens

Barcelonakonferens med extra allt

En av våra kunder ville samla kollegorna från flera olika Sverigekontor, för att mötas upp för en konferens i Barcelona över en helg. Kunden ville kombinera mötesutbytet med roliga upplevelser på plats och anpassade därför konferensens datum till en av slutmatcherna som spelades av FC Barcelona. Konferenspass varvades med tapasturer i Barcelonas gamla stad, teambuilding aktivitet med kluriga uppdrag att lösa i mindre grupper, tidig middag med öl-provning innan fotbollsmatchen. Pricken över I:et var nog kanske ändå slutspelet där FC Barcelona tog hem segern och den efterföljande segeryran som rådde efter matchen med dans och fest på Barcelonas gator och torg.

Sydamerika och Galapagos

Studieresa i Sydamerika med kryssning till Galapagos

Ett biologiföretag kombinerade mäss- och studiebesök i Sydamerika med en kryssning i Galapagos skärgård. Långt utanför Ecuadors kust i stilla havet ligger ö-gruppen Galapagos. Under årtusenden har ögruppen varit isolerad från större mänsklig kontakt, vilket lett till att djur- och naturlivet fått utvecklas och anpassa sin överlevnad efter varje ös unika ekosystem. Tack vare detta hittar vi flera endemiska arter (unika, finns endast här) på Galapagos. Detta har intresserat och fascinerat forskare sedan Carl Von Linnes tid och lade grund till Darwins evolutionsteorin. Kryssningen kombinerades med landstigningar på Galapagos öar, för att uppleva varje ös unika och särpräglade ekosystem, med snorkling & bad i det kristallklara vattnet. På kryssningsbåten hade gruppen ett bekvämt boende med goda måltider, samtidigt som de kunde förkovra sig i flera intressanta föredrag som hölls av våra kunniga naturguider. Kryssningen avslutades med två hotellnätter på Galapagos huvudö. Här gavs tid för avkoppling vid hotellets pool och närliggande sandstrand, innan hemresan bar av mot Skandinavien.

Vi ser fram emot att hjälpa er

Vill ni ha hjälp med ett arrangemang med Edge?

Fyll dina uppgifter här intill eller maila till info@edge.se, det går självklart även bra att ringa oss på tel. 010-525 22 00.

Ja tack, jag vill gärna bli kontaktad