Onsdag 10:00

Möte vid oasen

Grupp- och företagsresor i Afrika

På Afrikas vidsträckta kontinent kan vi besöka myllrande kryddmarknader i Marocko, spana efter Serengetis vilda djurliv och förtrollas av Kapstadens puls och hänförande natur. Med en resa till Afrikas södra spets, slipper vi jet-lag, då det endast skiljer en timme mellan ex. Stockholm och Kapstaden. För den äventyrliga gruppen kan vi ordna med tältsafari i den afrikanska vildmarken. Här samlas vi i solnedgången och när natten har sänkt sig över vårt läger, kan vi höra de vilda djuren ryta utanför vår camp.

I Indiska Oceanien ligger paradisöarna Mauritius och Seychellerna med läckra hotell som har extra allt vid kritvita sandstränder.

Afrika – här väntar ert äventyr!

Utvalda destinationer i Afrika

Sugen på något helt annat? Alla våra resor skräddarsys efter våra kunders önskemål och behov. Kontakta oss gärna och berätta vad ni är ute efter.

Inspiration

Vi hjälper er att skräddarsy ett program och anpassar boende, restauranger och aktiviteter som svetsar samman ert team.

Från tält i vildmarken till 5* lyx

Afrika har allt!

Vi har stor erfarenhet av arrangemang och skräddarsydda företagsresor i Afrika. Vi och koll på de bästa av hotellen, lodgerna och glamping-safri upplevelserna som Afrikas kontinent har att erbjuda. Oavsett om ni är ute efter ett traditionellt kursarrangemang på en gemytlig vingård utanför Kapstaden, konferens på en safarilodge i Krugerparken eller en belöningsresa med fartfyllda aktiviteter som ger ett extra adrenalinpåslag, så kommer vi att hjälpa er på absolut bästa sätt. Vi har ett stort och brett upparbetat kontaktnät med kunniga guider, läckra boende-alternativ och coola aktivitetsleverantörer.

Tidigare case

Incentiveresa med äventyr på Afrikas södra spets

Ett företag var ute efter en destination för en fem dagars belöningsresa för hela bolaget för att fira och belöna sina medarbetare för flera framgångsrika år. Företaget hade tidigare rest till USA och ville att deras nästa resa skulle bli något alldeles extra. Valet av resmål föll på Kapstaden i Sydafrika, för landets smidiga flygtider, bra prisläge och möjlighet att göra upplevelser för grupper utöver det vanliga.

Under en och samma resa fick deltagarna uppleva Kapstaden och dess vackra omgivningar. Gruppen lärde känna atmosfären vid Camps Bay, där vi arrangerade en beach-volleybollturnering och efterföljande skaldjurslunch. En utmanande vandring upp för Taffelberget belönades med en ’sundowner’ (drink) medan solen sänkte sina sista stolar över Kapstaden. Vid Boulders Beach gjode en nyfiken pingvinkoloni gruppen sällskap under en kajaktur och med fartfyllda RIB-båtar upptäcktes Kapstadens vackra kustremsa.

Gruppen fick även möjlighet att stötta och göra ett studiebesök på ett för dem utvalt välgörenhetsprojekt, där fokus låg på att stärka barn- och kvinnohälsa.

Vi ser fram emot att hjälpa er

Vill ni ha hjälp med ett arrangemang med Edge?

Fyll dina uppgifter här intill eller maila till info@edge.se, det går självklart även bra att ringa oss på tel. 010-525 22 00.

Ja tack, jag vill gärna bli kontaktad