Måndag 07:00

Frukostmöte
i skärgården

Kurser, utbildningar och kickoffer

Ibland finns spännande upplevelser närmare än väntat. Ser vi oss omkring här hemma finns fantastiska kursgårdar och toppmoderna hotell- och konferensanläggningar alldeles runt knuten.
För att inte tala om naturen, den storslagna och vackra som bara ligger och väntar precis utanför dörren. Fördelarna med att konferera i Sverige är många. Här kan vi bara luta oss tillbaka och njuta av service, komfort och mat precis så som vi är vana vid.

Sverige – företagsresor utan jetlag och växelkurser.

Utvalda destinationer i Sverige

Sugen på något helt annat? Alla våra resor skräddarsys efter våra kunders önskemål och behov. Kontakta oss gärna och berätta vad ni är ute efter.

Inspiration

Vi hjälper er att skräddarsy ett program och anpassar boende, restauranger och aktiviteter som svetsar samman ert team.

Kursgårdar, slott & herrgårdar

Vackra miljöer och naturnära aktiviteter

Vi har stor erfarenhet av arrangemang i Sverige och koll på de bästa av kursgårdar, slott och herrgårdar vårt fina land har att erbjuda. Oavsett om ni är ute efter ett traditionellt kursarrangemang på en trevlig herrgård, en belöningshelg i Västkustidyll eller en höstkonferens i Åre med extra allt så kommer vi kunna hjälpa er på absolut bästa sätt. Vårt kontaktnät är stor och brett och löper över hela Sverige.

Tidigare case

Barmark i Åre med visioner och teambuilding i naturen

Två företag slogs ihop till ett och medarbetarna vart över en dag tre gånger så många i antal. Här ville kunden ha hjälp att arrangera en kickoff för att svetsa samman alla medarbetare under lättsamma former, samtidigt som företagets långsiktiga mål skulle implementeras. Som destination valdes Åre och tidpunkt vart i början av september. På plats i Åre förankrades företagets viktigaste punkter hos de anställda och nya starka band knöts under teambuildings aktiviteter. Vi på Edge höll i resans samtliga bitar med chartrade: tåg, flyg, bussar och boende på ett av Åres större hotell. Vi arrangerade läckra middagsupplevelser ute i naturen och teambuildingaktiviteter som utmanande gruppen samtidigt som de fick uppleva Åres fantastiska natur under barmarksäsong.

Tidigare case

Kunskap & återhämtning i Båstad

En av våra större kunder arrangerar varje år kurser både utomlands och inrikes. Under hösten 2020 så vart samtliga utlandskurser förlagda till Sverige på grund av Covid-19. Otroligt fina och trevliga Båstad var en av orterna som fick ta emot kursdeltagare under september och oktober. Vi på Edge hade hand om all administration kring kurs-evenemanget inkl. deltagaranmälningar och separat faktureringen till alla enskilda kursdeltagare. Utöver det så säkerställde vi att allt blev enligt kunds önskemål med särskilda krav på hotell, måltidsservering och möteslokaler. Kursdeltagarna fick under tre dagar ta del av ny kunskap och det fanns även tid för återhämtning genom promenader på stranden, tid på hotellets läckra spa, möjlighet till träningspass i gymmet och bad i kallbadhuset.

Vi ser fram emot att hjälpa er

Vill ni ha mer information om företagsarrangemang i Sverige?

Fyll dina uppgifter här intill eller maila till info@edge.se, det går självklart även bra att ringa oss på tel. 010-525 22 00.

Ja tack, jag vill gärna bli kontaktad