Torsdag 16:00

After Work
vid Ocean Drive

Grupp- & företagsresor i Amerika

Det är ingen slump att så många resenärer väljer USA för konferensresan, och efteråt nöjt och belåtet konstaterar att det var ett perfekt val av destination. Professionella mötesanläggningar, middagar i toppklass och ett enormt utbud av aktiviteter och sevärdheter gör USA till en favorit att besöka igen och igen. Här blir vi möjligtvis mätta av de stora portionerna, men aldrig mätta på nya intryck. För den äventyrliga gruppen eller för en incentiveresa med extra allt, rekommenderar vi att utforska Karibien eller något av länderna i Sydamerikas fantastiska djur- och naturliv.

Amerika – kontinenten äventyr!

Utvalda destinationer i USA & Amerika

Sugen på något helt annat? Alla våra resor skräddarsys efter våra kunders önskemål och behov. Kontakta oss gärna och berätta vad ni är ute efter.

Inspiration

Vi hjälper er att skräddarsy ett program och anpassar boende, restauranger och aktiviteter som svetsar samman ert team.

Citynära hotell & läckra beach resorts

Bo naturnära och avskilt eller mitt i storstadens puls

Vi har stor erfarenhet av arrangemang och skräddarsydda företagsresor i Nord- & Sydamerika. Vi har koll på vilka de bästa av hotell, resorts och kryssningsrederier som den Amerikanska kontinenten har att erbjuda. Oavsett om ni är ute efter ett traditionellt kursarrangemang på en läcker beach resort, en belöningsresa med makalösa upplevelser eller en kryssning i Karibiska ö-världen, kommer vi att kunna hjälpa er på absolut bästa sätt. Vi har ett stort och brett upparbetat kontaktnät med kunniga guider, läckra boende-alternativ och coola aktivitetsleverantörer.

Tidigare case

Los Angeles nöjes- & restaurangscen

Vi tog fram en vinstresa till ett företags starkaste säljteam. Med smidiga flygtider från Stockholm nåddes Los Angeles med direktflyg. På plats i Los Angeles möttes deltagarna av deras privata chaufför som tog dem till deras hotell med bästa läget i Beverly Hills. Självklart fanns här en läcker takterrass med bar och poolområde. Under några intensiva dagar besökte säljteamet några av stadens bästa restauranger, åkte rollerblades vid Venice Beach, hade VIP-biljetter till Universal Studios och gick på fotbollsmatch där de såg Zlatan spela för LA Galaxy.

Vi ser fram emot att hjälpa er

Vill ni ha hjälp med ett arrangemang med Edge?

Fyll dina uppgifter här intill eller maila till info@edge.se, det går självklart även bra att ringa oss på tel. 010-525 22 00.

Ja tack, jag vill gärna bli kontaktad