Måndag 16:00

Avdelningsmöte vid lagunen

Grupp- och företagsresor i Asien

Känslan av varma palmblad som vajar i vinden eller pulserande storstäder som känns oändliga både på bredden och höjden. Här, i jordens största och folkrikaste världsdel, finns allt. Här finns maträtter som får smaklökarna att jubla, kulturupplevelser utöver det vanliga och milslånga stränder med silkeslen sand. Här samsas hypermoderna skyskrapor med uråldriga tempel. På våra destinationer i Asien finns alla förutsättningar för oslagbara konferensresor, med alla bekvämligheter som kan önskas och upplevelser som inte liknar någonting annat.

Asien – allt och lite till!

Utvalda destinationer i Asien

Sugen på något helt annat? Alla våra resor skräddarsys efter våra kunders önskemål och behov. Kontakta oss gärna och berätta vad ni är ute efter.

Inspiration

Vi hjälper er att skräddarsy ett program och anpassar boende, restauranger och aktiviteter som svetsar samman ert team.

Resorts och hotell med extra allt

Varva palmer med citypuls

Vi har stor erfarenhet av arrangemang och företagsresor i Asien. Vi har koll på vart man ska bo i megastaden Tokyo och vilket resort på Maldiverna som har den bästa veganska menyn. Oavsett om ni är ute efter ett traditionellt kurs- eller konferensarrangemang på en strandresort, en belöningsresa till Singapore eller en kick-off till Dubais lekfyllda och glammiga värld, så kommer vi att hjälpa er på absolut bästa sätt. Vi har ett stort och brett upparbetat kontaktnät med kunniga guider, läckra boende-alternativ och coola aktivitetsleverantörer.

Tidigare case

Kursresa till Bali

Ett utbildningsföretag sökte efter en utomlandsdestination att förlägga sin årliga kursvecka på. Företaget har tidigare arrangerat kursresor till några av vår jords finaste platser som ex. Seychellerna, Maldiverna och Sydafrika. Årets val föll på Bali med kursarrangemang och boende på ett bekvämt 5* strandresort. De kursresenär som önskade kunde lägga till boende med All Inclusive på resortet, andra valde att uppgradera sina rum och ta med sig sin respektive på resan.

Vi arrangerade en välkomstdrink med mingel på hotellets terrass med utsikt över stranden och solnedgången. Som gemensam middag bjöds alla resenär in till en balinesisk afton med musik, dans och balinesiska tapasrätter. Under några av veckans lediga timmar fanns möjlighet att följa med på utflykter till havs och till Balis kulturella hjärta Ubud.

För de resenärer som önskade vara borta lite längre, erbjöds en rundresa med svensk guide som gick till några av Balis mest kända platser och gömda guldkorn. 

Vi ser fram emot att hjälpa er

Vill ni ha hjälp med ett arrangemang med Edge?

Fyll dina uppgifter här intill eller maila till info@edge.se, det går självklart även bra att ringa oss på tel. 010-525 22 00.

Ja tack, jag vill gärna bli kontaktad