Skräddarsydda upplevelser i
Malaga & Marbella

Därför väljer du Malaga & Marbella för konferensen

Malaga och Marbella är solsäkra favoritresmål. Vid det glittrande havet på den spanska sydkusten ligger Spaniens femte största stad, mysiga Malaga. Stadens dragningskraft med flamenco, fantastiska tapasbarer och lång sandstrand är svår att motstå. Likaså Marbellas långa sandstränder som kantas av strandklubbar och Puerto Banus marina.  

Låt smaklökarna dansa! Ett besök i Malaga och Marbella är inte komplett utan en provsmakning av det andalusiska köket. Besök små gömda barer och upplev en genuint härlig tapaskväll. Blanda oemotståndliga smaker med heta rytmer och eldig flamenco. Mer autentiskt än så här blir det inte!

Prova på en gastronomisk vandring och för den vinintresserade är denna region med sina många vinodlingar perfekt. En riktig favorit är vinprovning med lunch på en andalusisk vingård utanför Spaniens äldsta stad Ronda. Besök den vackra vita staden Mijas eller prova på att spela padel på trevliga och solsäkra utomhusbanor.

De ljumma kvällarna och andalusiska rytmerna lämnar ingen oberörd. Spanien när det är som bäst helt enkelt!

Upplevelser med Edge

Här presenterar vi ett urval av några av våra populäraste upplevelser som vi arrangerar för företagsgrupper i Malaga och Marbella. Intresserad av något helt annat? Vi har bred erfarenhet av att arrangera gruppresor för företag till Malaga och Marbella. Kontakta oss gärna och berätta om Era önskemål.

Middag MED UTSIKT

I Aten finns flera restauranger med coola takterrasser med utsikt över Akropolis, som vackert lyses upp om kvällen. Välj mellan en modern och trendig restaurang eller kanske ni föredrar en mer klassisk elegant middag?

BESÖK PÅ EKO-FARM

Vi besöker en lite charmig ekologisk gård. På gården bor getter, kycklingar och åsnan Billy som bidrar till den pittoreska och genuina atmosfären. Lunchen eller middagen serveras under tak utomhus. Då vi har gården helt för oss själva finns möjlighet att hyra in ett liveband.

Häng på beach club

Samla kollegorna för en härlig dag på stranden. Vi abonnerar solsängar & parasoller, bjuder på goda drinkar och mat. För den sportiga gruppen styr vi upp en utmanande beach-volleyboll match.

kryssning

Vi abonnerar en båt som tar oss ut på en seglats längs Atens kust. Ombord serveras goda grekiska rätter och kalla drycker. Njut av dopp i det kristallklara havet och solens värmande strålar på däck. Vill ni sätta extra feststämning så hyr vi in en DJ som spelar sköna låtar i solnedgången.

RIB-Äventyr

Njut av en fartfylld tur längs Atens Riviera, där vi gör stopp vid vikar och stränder för svalkande dopp. Turen avslutas med en läcker picknicklunch som dukas upp vid en sandstrand på en obebodd ö. 

Förfrågan grupp & konferens till Malaga & Marbella

Jag tar gärna emot mer information och offert för en företagsresa till Atens Riviera.

Vill du istället skicka ett mail så är vår mailadress info@edge.se och vill du hellre prata med oss på telefon så är telefonnumret 010-525 22 00.

Arrangemang med Edge

Offert
Du bestämmer själv hur du vill bli kontaktad. Offerten är kostnadsfri och skräddarsys efter Ert företags önskemål och behov.

Projektledare
En dedikerad och kunnig projektledare finns tillgänglig för Er under hela resans gång från: planering, genomförande och hemkomst av resan.

Samarbetspartners
Vi använder oss endast av seriösa leverantörer och samarbetspartners. Vi jobbar endast med destinationer som vi har god kunskap och kännedom om.

Effektiva onlineverktyg
Med våra effektiva onlineverktyg för deltagarhantering, utskick och onlineprogram förenklar och underlättar vi både planering och genomförandet av resan.

Reseledare med på plats
Med under resans gång finns alltid er reseledare som roddar med allt det praktiska, reder ut oförutsedda händelser och ser till att resan blir som ni tänkt er.

Tryggad paketresa

Er resa är skyddad och tryggad genom garantier ställda till kammarkollegiet.

Att ta sig till Malaga & marbella

Direktflyg
Smidigaste rese-förbindelsens från Skandinavien är att flyga från Stockholm, Oslo eller Köpenhamn  till Aten. Flygresan tar ca 3 timmar med direktflyg. Från Göteborg till Aten finns flyg med mellanlandning antingen via Stockholm Arlanda eller Kastrup. Flyg med mellanlandning går även att lösa från de flesta av Sveriges orter som exempelvis Luleå och Umeå.

Är ni en större företagsgrupp på ca 100 personer och uppåt, kan vi hjälpa Er att privatchartra Ert egna flyg, som avgår direkt från er närmaste avrese-ort till Aten.

Transfertider
Från Atens internationella flygplats till kusten är det knappa 30-50 minuters transfer, beroende på val av hotell och boende-ort.

Hotell och boende på Atens Riviera
För grupper som vill bo avskilt kan vi rekommendera läckra resort med naturen och havet som närmaste granne. För grupper som önskar närhet till uteliv och strandklubbar, finns flera trevliga resort och hotell med bra standard i orten Vouliagmeni.

Vi ser fram emot att hjälpa er

Vill ni ha hjälp med ett arrangemang med Edge?

Fyll dina uppgifter här intill eller maila till info@edge.se, det går självklart även bra att ringa oss på tel. 08 21 00 92.

Ja tack, jag vill gärna bli kontaktad