tisdag 17:30

Övertid på
Barceloneta

Grupp- och företagsresor i Europa

Välkommen till fantastiska Europa, vår hemmaarena som ligger oss varmt om hjärtat och som vi kan utan och innan. Under åren har vi samlat på oss mängder av guldkorn och tips som vi mer än gärna delar med oss av, och här lovar vi att vi kan erbjuda något för alla smaker. Europa står för den fulländade konferensresan med fantastiska upplevelser och korta flygtider. Med boende i vackra slott på landsbygden eller härliga hotell mitt i citypulsen. Med proffsiga konferenser och mat i världsklass är Europa ett smörgåsbord av smaker och kulinariska traditioner.

Europa – stora upplevelser på liten yta!

Utvalda destinationer i Europa

Sugen på något helt annat? Alla våra resor skräddarsys efter våra kunders önskemål och behov. Kontakta oss gärna och berätta vad ni är ute efter.

Abonnera hela stället

Frankrike

Italien

Norge

ÖVRIGA EUROPA

Inspiration

Vi hjälper er att skräddarsy ett program och anpassar boende, restauranger och aktiviteter som svetsar samman ert team.

Slott och hotell med citypuls

Konferera i sagolika miljöer

Vi har stor erfarenhet av arrangemang och skräddarsydda företagsresor i hela Europa. Vi har koll på några av de finaste hotellen, slottsboenden som känns som hämtade ur en sagobok och härliga beachresort som passar för stora konferensgrupper i Europa. Oavsett om ni är ute efter ett traditionellt konferensarrangemang i solen, en belöningsresa med sensationella upplevelser eller en sportresa för att uppleva FI i Monaco från första arena, kommer vi att kunna hjälpa er på absolut bästa sätt. Vi har ett stort och brett upparbetat kontaktnät med kunniga guider, läckra boende-alternativ och coola aktivitetsleverantörer.

Tidigare case

Äventyrliga aktiviteter vid Gardasjön för 120 personer

Ett konsultföretag ville samla sina konsulter över en helg på en mindre ort där de lätt skulle kunna hålla samman gruppen. Valet föll på Gardasjön med boende i en mindre by med promenadavstånd sjön, stadens torg med mysiga trattorior och caféer. Alla deltagare hade i förväg fått välja att boka in sig på ett aktiviteter vid Gardasjön som arrangerades i mindre grupper. På schemat stod bl.a. SUP, Kajakpaddling, cykeltur bland vingårdar med vinprovning, bergsklättring, cykling nedför bergen (downhill) och båttur på Gardasjöns azurblå vatten. På kvällen samlades gruppen vid gemensamma middagar och kunde berätta om sina äventyr för varandra.

Vi ser fram emot att hjälpa er

Vill ni ha hjälp med ett arrangemang med Edge?

Fyll dina uppgifter här intill eller maila till info@edge.se, det går självklart även bra att ringa oss på tel. 010-525 22 00.

Ja tack, jag vill gärna bli kontaktad