Skräddarsydda upplevelser i
Botswana

Därför väljer du Botswana för konferensen

Välj Sydafrika för konferens- eller incentive-resan. Till skillnad från USA så slipper vi jetlag då Sydafrika är i samma tidszon som Europa. I den eklektiska metropolen Kapstaden kombinerar vi bekväma boenden med oförglömliga upplevelser.

En dag under en incentiveresa skulle kunna börja med en annorlunda sightseeing med motorcykel längs vindlande kustvägar och några av Kapstadens främsta sevärdheter. Vi äter en skaldjurslunch vid Camps Bays härliga sandstrand som lockar till sig lokala surfare och jetsets. Om eftermiddagen tar vi en sundowner, drink i solnedgången, antingen på Taffelbergets topp eller ombord en katamaran. Oavsett val erbjuds vi en hänförande utsikt över Kapstaden.

Konferera och bo på en vingård, safarilodge eller ett hotell i centrala Kapstaden med närhet till shopping, restauranger och uteliv.

Upplevelser med Edge

Här presenterar vi ett urval av några av våra populäraste upplevelser som vi arrangerar för företagsgrupper i Botswana. Intresserad av något helt annat? Vi har bred erfarenhet av att arrangera gruppresor för företag till Botswana. Kontakta oss gärna och berätta om Era önskemål.

Godahoppsudden med RIB och paddla med pingviner

En dag som bjuder på vackra naturupplevelser och adrenalin. Med RIB-båtar lämnar vi Kapstaden och åker längs kusten mot Godahoppsudden, längst ut på Kaphalvön. Vi gör stopp i False Bay där vi med havskajak får uppleva den charmiga lilla staden Simon’s Town från vattnet och besöker de söta pingvinerna vid Boulders Beach. Vi paddlar två och två i stabila kajaker och får uppleva pingvinkolonin på nära håll.

Djuphavsfiske Hout Bay

Den perfekta aktiviteten för fiskeentusiasten! Njut av en härlig dag i Hout Bay, beläget ca 40 min från Kapstaden, under en fantastisk fisketur med erfaren kapten och besättning. Dagen bjuder på möjligheter att fånga en mängd olika fiskarter, och i området är det dessutom vanligt att skåda både delfiner och valar. En mycket minnesvärd upplevelse!

Kapstaden med motorcykel

Upplev Kapstadens höjdpunkter från en motorcykel med sidovagn eller en läcker klassisk vintagebil. Åk med på en rolig och fartfylld resa genom Kapstadens vackra landskap. Vi åker genom Bo-Kapp-distriktet, förbi Signal Hill och runt Chapman’s Peak Drive, och njuter av de fantastiska vyerna som omger oss. Detta är definitivt en aktivitet det kommer pratas om länge efteråt!

cykla bland vingårdar

Sydafrika är känt världen över för sina populära och prisbelönta viner, och under en dag besöker vi den berömda vinregionen Stellenbosch. Området är fantastiskt vackert med höga berg och vingårdar så långt ögat når. Vi cyklar bland vinrakor och mellan två olika vingårdar. Här får vi provsmaka gårdarnas olika viner tillsammans med en sommelier som berättar om gårdens historia och vintillverkning.

Äventyr vid Taffelberget

Vi tar linbanan upp till Taffelbergets topp med makalös utsikt över staden och havet. När vi beundrat vyerna en stund tar vi inte den vanliga turen med linbanan ner igen, här väntar ett riktigt äventyr! Med hjälp av klätterrep firar vi oss ner längs bergets branta vägg. Det blir en hissnande och adrenalinfylld upplevelse med Atlantens koboltblå vatten i bakgrunden. Möjlighet finns också att göra turen som en heldagsutflykt där vi istället för att ta linbanan uppför berget gör en vacker vandring upp till toppen.

Förfrågan grupp & konferens TILL Botswana

Jag tar gärna emot mer information och offert för en företagsresa till Botswana.

Vill du istället skicka ett mail så är vår mailadress info@edge.se och vill du hellre prata med oss på telefon så är telefonnumret 010-525 22 00.

Arrangemang med Edge

Offert
Du bestämmer själv hur du vill bli kontaktad. Offerten är kostnadsfri och skräddarsys efter Ert företags önskemål och behov.

Projektledare
En dedikerad och kunnig projektledare finns tillgänglig för Er under hela resans gång från: planering, genomförande och hemkomst av resan.

Samarbetspartners
Vi använder oss endast av seriösa leverantörer och samarbetspartners. Vi jobbar endast med destinationer som vi har god kunskap och kännedom om.

Effektiva onlineverktyg
Med våra effektiva onlineverktyg för deltagarhantering, utskick och onlineprogram förenklar och underlättar vi både planering och genomförandet av resan.

Reseledare med på plats
Med under resans gång finns alltid er reseledare som roddar med allt det praktiska, reder ut oförutsedda händelser och ser till att resan blir som ni tänkt er.

Tryggad paketresa

Er resa är skyddad och tryggad genom garantier ställda till kammarkollegiet.

Att ta sig till Botswana

Flyg
Smidigaste rese-förbindelsens från Skandinavien är att flyga från Stockholm, Oslo eller Köpenhamn  via Tyskland, London, Amsterdam, Dubai/Qatar eller Istanbul till Johannesburg. Flygresan tar drygt ett dygn inklusive mellanlandning. Anslutningsflyg går även att lösa från de flesta av Sveriges orter som exempelvis Göteborg, Luleå och Umeå.

Transfertider
Transfertiden från Kapstadens flygplats till hotell i centrala Kapstaden tar ca 30 minuter. Till vinregionen Stellenbosch är transfertiden ca 40 minuter och till Franschhoek är det ca 1 timmes transfer.

Hotell och boende i Sydafrika
I Kapstaden hittar vi många utmärkta 4-5* hotell med utmärkta konferensmöjligheter. Vi guidar er till de bästa stadsdelarna i Kapstaden att bo i.

För företagsgrupper som vill bo lantligt och lägga fokus på gruppsammanhållning kan vi rekommendera att bo och konferera på en vingård i vinregionerna Stellenbosch eller Franschhoek.

Vi ser fram emot att hjälpa er

Vill ni ha hjälp med ett arrangemang med Edge?

Fyll dina uppgifter här intill eller maila till info@edge.se, det går självklart även bra att ringa oss på tel. 010-525 22 00.

Ja tack, jag vill gärna bli kontaktad